PERSONVERN

PERSONVERN

Image

Bruk av informasjonskapsler

Personvernerklæring

Hvilke opplysninger samler vi inn på våre nettsider?

Dersom du ønsker å henvende deg til oss via vårt kontaktskjema, ber vi om ditt navn, epostadresse og telefonnummer. Opplysningene du oppgir brukes kun til å besvare den aktuelle henvendelsen.

Vi bruker ikke opplysningene du oppgir til markedsføring som telefonsalg eller utsending av epost\nyhetsbrev, og personopplysninger oppgies eller selges ikke til tredjeparter

Behandling av personopplysninger i Østlandske Lettmetall AS

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Vår personvernerklæring gjelder innsamling, lagring og bruk av personopplysninger på www.lettmetall.no og underliggende sider eid av Østlandske Lettmetall. Her finner du informasjon blant annet om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har. 

De som er registrert i Østlandske Lettmetall sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger.

Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Østlandske Lettmetall ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager

Østlandske Lettmetall AS (org nr 928 738 302) er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.


Kontaktinformasjon
:
Tlf: 62 41 71 00
Daglig leder: Jens Erlend Pedersen

Østlandske Lettmetall AS
Vestsivegen 135, 2406 Elverum
Org.nr: 928 738 302 

Kontortid
Mandag - torsdag kl 06.45 - 15.15
Fredag kl 06.45 - 14.00

Sosiale medier

© 2020 Østlandske Lettmetall AS. Les vår personvernerklæring

Driftet og utviklet av glåme

 

Image