Om oss

Image

Bli bedre kjent med Østlandske Lettmetall AS

Image

Østlandske Lettmetall er en ledende bedrift innen støping og maskinering av deler i aluminium i Norge. 30 års erfaring har gitt oss en bred, faglig kompetanse som i dag gjør at vi leverer produkter i toppklasse.


Østlandske Lettmetall AS ble stiftet høsten 1979 i Elverum. Vårt formål er produksjon av lettmetalldeler som støping av deler i aluminium til industrien, samt hva som ellers går inn under slik produksjon.


Presisjon og kvalitet er viktig for oss. Derfor har vi topp moderne utstyr, og ikke minst dyktige og motiverte medarbeidere, som utfører oppgaver på et meget høyt nivå. Vi kan tilby stykk- og serieproduksjon av deler støpt i sand eller kokille i de fleste aluminiumslegeringer, spesiallegeringer og komposittlegering.


Vi har en topp moderne maskinpark med CNC–styrte maskiner og kan tilby en komplett levering av støpte og maskinerte deler.  Vår kvalitetspolitikk går ut på å gi våre kunder høy service og produkter og tjenester med riktig kvalitet i henhold til spesifikasjoner og inngåtte avtaler.

Image
Image

Kontaktpersoner

fas fa-angle-down
Image

Jens-Erlend Pedersen

Daglig leder
Image

Kim Helander

Salg og markedssjef 
Image

Kent Ulvåknippa

Produksjonsplanlegger
Østlandske Lettmetall AS
Vestsivegen 135, 2406 Elverum
Org.nr: 928 738 302 

Kontortid
Mandag - torsdag kl 06.45 - 15.15
Fredag kl 06.45 - 14.00

Sosiale medier

© 2020 Østlandske Lettmetall AS. Les vår personvernerklæring

Driftet og utviklet av glåme

 

Image